Peneliştii de la nivel central, neinformaţi

Vicepreşedintele PNL la nivel naţional, Mihai Voicu, a fost ieri în Gorj, dar nu pentru a discuta despre probleme arzătoare cu care se confruntă judeţul, ci pentru a participa la întâlnirea organizată la hotelul liderului gorjean, Dian Popescu. Şi Norica Nicolai a fost în Gorj, însă tot cu acelaşi scop.

Mihai Voicu, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, mâna dreaptă a lui Crin Antonescu, nu are habar de problemele cu care se confruntă judeţul Gorj. În cadrul conferinţei de presă susţinută ieri nu a vorbit decât despre probleme naţionale, pentru că despre Gorj, după cum a mărturisit chiar el, nu ştia nimic. „Nu ştiu care sunt problemele din judeţul Gorj, dar mi-ar plăcea să le cunosc. Fiecare zonă se confruntă cu probleme, sunt 42 de judeţe şi nu am cum să le cunosc pe toate”, spunea Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL.

INDIFERENŢĂ

Ţara arde şi baba se piaptănă. Tot ieri la Gorj a venit şi Norica Nicolai, dar nu pentru a căuta soluţii la problemele arzătoare din judeţ, ci pentru a participa la evenimentul cultural internaţional „Mihai Eminescu”, organizat la hotelul liberalului Dian Popescu din Ţicleni.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: