Manţog, rampa de lansare a lui Ponta

Numele lui Ionel Manţog a fost amintit de Traian Băsescu într-o emisiune pe un post central de televiziune. “Acum înţeleg eu ce avea Ponta cu Manţog, de ce se tot lua de el. Nu îi mai dădea contracte”, a comentat Traian Băsescu referindu-se la afacerea lui Ponta de la complexuri. Replica lui Manţog nu a întârziat, acesta declarând că a fost folosit de Ponta drept trambulină pentru ascensiunea politică, iar disputele dintre ei nu au pornit de la „împărţirea“ contractelor.

Fostul preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, a făcut câteva precizări ca urmare a declaraţiei preşedintelui Traian Băsescu, prin care explica de ce preşedintele PSD, Victor Ponta, nu îl agreează pe Ionel Manţog. Fostul şef de la PDL Gorj a comentat la Radio Infinit afirmaţiile preşedintelui. „Aşa cum ştiţi, nu am comentat niciodată spusele preşedintelui, aş vrea însă să fac câteva precizări. Discuţiile despre contractele lui Şova la Rovinari şi Turceni respectiv, calitatea de senior partner afişată pe site-ul firmei Şova, a apărut în campania electorală din 2008, atunci când la putere era PNL-ul şi PSD-ul. În acea perioadă eu aveam contractul de muncă desfăcut“, a precizat Manţog. „Conflictul cu Ponta nu este bazat pe împărţirea banilor sau a contractelor sau pe tăierea contractelor, este un conflict bazat în primul rând pe faptul că Ponta m-a folosit pe post de trambulină, de cal de bătaie pentru ascensiunea lui politică“, a explicat Ionel Manţog.

În legătură cu controlul ANAF la cele două complexuri din Gorj, Manţog mai spune că cineva trebuia să se sesizeze la un moment dat despre aceste nereguli, dat fiind faptul că acestea au fost scoase la iveală încă din anul 2008. “Discuţia s-a lansat în 2008, ceea ce a apărut acum în presa centrală a fost dat cu lux de amănunte, eventual puteai să faci un raport din ceea ce a scris presa locală. Iată că suntem în anul 2011 şi în 3 ani de zile nu s-a întâmplat nimic. Aceasta este singura remarcă pe care vreau să o fac, în rest, nu sunt pasionat de răul pe care poate să îl facă cineva oamenilor, chiar dacă acei oameni au greşit”, a precizat Ionel Manţog.  

„Diferenţa dintre mine şi Ponta va fi următoarea: Tot ceea ce a spus domnul Ponta despre mine se va dovedi, pas cu pas, că au fost doar minciuni. Tot ceea ce am spus eu despre el se va dovedi că sunt lucruri adevărate, este singurul lucru ca îmi dă satisfacţie“

Ionel Manţog

Acest raport nu este o comandă politică, pentru că, aşa cum am spus, discuţiile despre contractele Şova au început în anul 2008.

Ionel Manţog

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: