Scena pentru Zilele Orașului s-a montat pe gazonul stadionului

Luați prin surprindere de vremea capricioasă și nehotărâtă din această lună, reprezentanții municipalității au decis duminică să deschidă stadionul pentru spectacolele programate la Zilele Municipiului Târgu Jiu. La câteva ore după anunțul primarului Marcel Romanescu referitor la spectacole, scena s-a mutat deja în stadion, fiind amplasată direct pe gazon, în fața tribunei oficiale.

Lojele stadionului Municipal și Tribuna Oficială precum și Tribuna I, vor găzdui târgujienii dornici să petreacă la spectacolele organizate de municipalitate de Zilele Municipiului Târgu Jiu. Decizia mutării spectacolelor din centrul orașului în stadion s-a luat timp scurt, dar suficient pentru a putea fi mutată scena în stadion.

Pentru a nu fi luați prin surprindere de ploile imprevizibile de mai, factorii de decizie ai organizării acestor manifestări au luat măsura mutării spectacolelor pe gazonul stadionului, scena fiind deja mutată în câteva ore în fața tribunei oficiale. Prin surprindere au fost luați însă angajații stadionului care au pregătit gazonul pentru perioada de vară și s-ar putea ca tratamentele deja efectuate să nu mai aibă nici un efect.

La fel cum prin surprindere sunt luate și forțele de ordine care trebuie să asigure intrarea la stadion a spectatorilor și să asigure securitatea celor ce vor intra în stadion. Cum la un meci al ACS Viitorul Târgu Jiu pe stadion, unde vin maxim 50-100 de persoane, se fac ședințe cu forțele de ordine și se închide circulația auto în zonă, rămâne de văzut acum cum se vor descurca jandarmii și poliția locală la un eveniment unde se așteaptă câteva mii de participanți.

Primul spectacol va avea loc luni seară când este programat Balul Liceelor – Miss Boboc Târgu Jiu 2023, de la ora 19:00 după care, vedeta pop Irina Rimes va urca pe scenă, începând cu ora 21:30.

Autoritățile au anunțat că accesul se va face doar de pe esplanada din fața Primăriei Târgu Jiu, începând cu ora 18:00, semn că peluzele și Tribuna II vor rămâne închise.

Galerie foto



Vizualizări: 1,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: