Pe Stîngă nu l-a mai prins paltonul la echipa lui Nicolae Sarcină

Previziunile mai multor oameni de fotbal care spuneau că pe Florin Stîngă nu îl va prinde paltonul la Târgu Jiu s-au adeverit. Tehnicianul care a pregătit echipa lui Nicolae Sarcină în acest sezon a plecat luni de la Târgu Jiu, marți fiind prezenți la pregătire doar secunzii lui.

Antrenorul Florin Stîngă s-a arătat extrem de dezamăgit de echipă la ultimul meci, cel cu FC Brașov, câștigat de oaspeți într-un mod ciudat, după ce ACS Viitorul a condus de două ori pe tabelă. Discursul lui Stîngă de după acest joc a fost unul care lăsa să se înțeleagă că nu mai vrea să continue dar motivele reale nu au fost făcute publice. Singura aluzie a antrenorului a fost la faptul că nu mai are încredere în echipă, lucru de înțeles în condițiile în care portarul titular la meciul cu Brașov, Opric, a greșit la ambele goluri primite fiind schimbat la pauză. Anumite surse susțin că schimbarea acestuia a fost cerută chiar de Nicolae Sarcină, aspect care ar fi putut contribui la plecarea antrenorului, Stîngă fiind cunoscut ca un tehnician cu principii.

Cu toate acestea după meciul cu FC Brașov Stîngă îi aducea elogii finanțatorului lăsând decizia de despărțire la latitudinea acestuia. ”Voi avea o discuție cu domnul președinte, voi vedea ce decide. Orice este posibil la fotbal. Domnul Sarcină m-a susținut foarte mult, am avut toată încrederea lui. E un om pe care o să-l respect toată viața. S-au auzit multe lucruri despre dânsul. Eu chiar nu am ce să-i reproșez, a fost impecabil. A încercat tot timpul să mă sprijine, să fie alături de mine. Sunt dezamăgit mai mult pentru dânsul, pentru că și-a dorit să scoată echipa asta din anonimat, să ducă orașul spre marea performanță!”, a precizat Stîngă după meciul pierdut în fața echipei din orașul său natal, FC Brașov.

Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: