Stîngă s-a resemnat. Așteaptă o discuție cu Nicolae Sarcină

Antrenorul ACS Viitorul Târgu Jiu se declară resemnat cu ratarea obiectivului de clasare pe un loc de play-off.  Florin Stîngă spune că se așteaptă la orice și așteaptă o discuție cu Nicolae Sarcină.

Antrenorul celor de la ACS Viitorul, Florin Stângă, pare resemnat cu neputința echipei sale de a se califica în play-off. Acesta a spus, după meciul pierdut pe teren propriu cu FC Brașov, că se așteaptă la orice privind soarta sa la echipă. ”Voi vedea ce decide președintele”, a spus Stângă în privința viitorului său la echipă, referindu-se la patronul echipei, Nicolae Sarcină. ”Voi avea o discuție cu domnul președinte, voi vedea ce decide. Orice este posibil la fotbal. Domnul Sarcină (n.r. Nicolae Sarcină, finanțatorul echipei) m-a susținut foarte mult, am avut toată încrederea lui. E un om pe care o să-l respect toată viața. S-au auzit multe lucruri despre dânsul. Eu chiar nu am ce să-i reproșez, a fost impecabil. A încercat tot timpul să mă sprijine, să fie alături de mine. Sunt dezamăgit mai mult pentru dânsul, pentru că și-a dorit să scoată echipa asta din anonimat, să ducă orașul spre marea performanță!”, a precizat Stîngă după meciul pierdut în fața echipei din orașul său, FC Brașov.

ACS Viitorul ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 12 puncte acumulate în nouă etape, la fel ca FC Brașov, care are golaveraj mai bun, 8-8, față de 9-10 cât are echipa lui Stîngă.

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: