Pedeapsă mărită de trei ori în accidentul ofițerilor DGA!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au obținut o triplare a pedepsei pe care o primise la instanța de fond fiica unui polițist gorjean, acuzată că anul trecut a produs un accident rutier la Peșteana în care au fost accidentați doi ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție.

Ionuț Băroianu era atunci la volanul unui Logan, iar în dreapta sa se afla Delia Simona Fețanu, soția adjunctului IPJ Gorj, Dan Fețanu, cei doi fiind în misiune și întorcându-se spre Târgu Jiu. Mașina condusă de Delia Blându a intrat însă pe contrasens, într-o curbă la dreapta, și a izbit autoturismul oamenilor legii în plin, la instanța de fond șoferița primind o pedeapsă de două luni cu o suspendare a executării și înlocuirea acesteia cu doi ani ca termen de încercare. Curtea de Apel Craiova a admis acum apelul Parchetului și a dispus ca pedeapsa să fie majorată la șase luni, termenul de încercare de doi ani rămânând același.

Magistrații din Bănie au dispus menținerea despăgubirilor pe care firma de asigurări la care era asigurat Loganul IPJ Gorj le are de plătit atât către proprietarul autoturismului, cât și către șoferul rănit în accident, în privința daunelor pentru pasagera din dreapta un proces fiind încă pe rol. „Obligă asigurătorul de răspundere civilă … la plata sumei de 34431,24 de lei cu dobânzile legale aferente până la plata integrală a debitului către I.P.J.Gorj. (…) Obligă asigurătorul de răspundere civilă … la plata sumei de 15.000 de lei despăgubiri civile şi a sumei de 150.000 de lei daune morale, către partea civilă Băroianu Ionuţ Dan”, se arată în sentința rămasă definitivă.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: