Ultima fiță în Gorj în materie de evenimente private: Nunți cu animatoare

Firmele de evenimente din Gorj vin cu pachete din ce în ce mai atractive pentru a-și atrage viitorii clienți. Spre exemplu, Barmani Evenimente Târgu Jiu, o afacere coordonată de doi tineri gorjeni, pune la dispoziția doritorilor inclusiv animatoare care să întrețină atmosfera la nunți, majorate, chiar și la botezuri.

Mihai Foanene, unul dintre administratorii Barmani Evenimente Târgu Jiu, spune că nu face altceva decât să ofere ceea ce cer clienții. ”Până acum am oferit servicii de open bar, fum greu, gheață carbonică, oglinda magică. Anul acesta, venim pentru evenimentele private și cu schele de lumini, DJ, sonorizare, animatoare și ursitoare. Venim cu lucruri noi pentru că am fost foarte solicitați pentru acestea. De asemenea, mergem pe principiul ca omul să-și ia din același loc mai multe servicii. Adică, să nu facă 70 contracte, ci unul, cu noi”, a declarat Mihai Foanene.

Tânărul spune că prețurile pentru un show cu o animatoare pleacă de la 300 de lei pe eveniment, în contul a trei sesiuni de dans, pe cub. Dansatoarea își face numărul îmbrăcată sumar, iar la extra preț poate face show și topless, caz în care prețul poate ajunge la 500 lei. ”De obicei, animatoarele sunt solicitate la nunți, dar am primit solicitări și pentru botezuri. Pentru anul acesta, avem deja circa 10 evenimente cu animatoare contractate, însă am mai luat evenimente și pentru 2020. Avem animatoare cu care colaborăm, de la Vâlcea și București. Pot să aduc și 20 la un eveniment, dacă există solicitări în acest sens. Colaborăm în baza unui contract”, a explicat Mihai Foanene.

Tinerii spun că ursitoarele cu care lucrează de obicei au aptitudini și pentru a putea dansa din buric, astfel încât atunci când nu sunt solicitate la botez, să poată merge la nuntă.

Cei doi tineri spun că nu duc lipsă de evenimente. Activitățile le desfășoară în special pe raza județului Gorj, însă au solicitări inclusiv de la persoane fizice din București, Oradea, Vâlcea sau din Craiova. Recent, cei doi afaceriști au mai avut parte de o premieră. Au fost contractați cu serviciile de open bar și DJ pentru un cuplu care serbează anul acesta Nunta de Aur. Solicitarea a venit chiar din partea copiilor soților care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în 2019.

Mihai Foanene și partenerul său de afacere, Ruben Peagu, desfășoară activitate în domeniu din 2013.

Vizualizări: 9,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: