Pentru analiza laptelui firma Precisa te ajută cu un analizor de lapte Lactoscan

Printre cele mai importante elemente de lucru dintr-un laborator se numără desigur și aparatura de laborator. Nu se poate concepe practic ideea unui produs finit pentru clienții din orice domeniu, dacă acel produs nu a trecut printr-un control amănunțit. Vorbim aici desigur de materiale care se găsesc doar în laborator așa cum ar fi instrumentarul necesar analizelor, dar și echipamentele de protecție. 

Când vine vorba despre calitate, firma Precisa este unul dintre cei mai solicitați furnizori de aparatură de laborator, dar nu numai. Descoperim în cele ce urmează o varietate de produse indispensabile muncii în laborator. 

În industria alimentară testele sunt prioritare 

Aparatele folosite în laborator pentru analiza unui produs, în special a unuia alimentar de larg consum sunt comandate în număr mare. Dacă vorbim aici doar despre un analizor de lapte Lactoscan, acesta nu poate lipsi dintr-un laborator. Acesta este setat din fabrică să analizeze laptele de vacă și oaie de tip UHT. Timpul de măsurare este relativ scurt, de numai 50 de secunde. 

Pentru cei interesați de achiziție, aparatul este compus din analizorul propriu-zis, cablu, două eprubete, detergent de curățare, dar și manual de utilizare în română și engleză. Pe site-ul firmei Precisa sunt prezente mai multe modele, fiecare cu caracteristicile tehnice explicate. Pentru fiecare analizator în parte se poate cere o cotație de preț. 

Un laborator trebuie să fie bine echipat cu aparatura necesară 

Munca în laborator nu poate fi concepută fără echipamentul necesar. Orice firmă care se respectă, indiferent de domeniu știe acest lucru și nu lasă nimic la voia întâmplării. Așadar, daca esti in cautare de aparatura de laborator apelează cu încredere la firma Precisa. Doar aici vei găsi o gamă largă de produse la prețuri competitive. Aparatura prezentă pe site prezintă certificate care atestă calitatea, dar și eficiența acestor produse la efectuarea diverselor analize. 

Consultanța și service-ul sunt gratuite, puteți afla acest lucru dacă accesați rubricile de pe site-ul oficial precisa.ro. De asemenea, asistența tehnică și transportul sunt asigurate tot de către firma Precisa. 

Printre produsele cel mai des solicitate de către diverși clienți se numără și aparatura de măsură și control, autoclave, microscoape, camere climatice, distilatoare, termometre, dar și mobilier de laborator printre altele. Mai apoi vorbim și de echipamente de protecție, așa cum ar fi trusa de prim ajutor, salopete, combinezoane, măști sau mănuși speciale. Stingătorul nu poate lipsi din nici un laborator care se respectă. 

Materiale didactice pentru licee și universități, doar la Precisa 

Fie că vorbim aici despre școli, licee sau chiar universități, toate acestea au în comun laboratoare de fizică, chimie sau biologie. De la Precisa se pot achiziționa truse didactice de biologie și chimie, mulaje pentru anatomie sau biologie, microscoape specifice pentru laborator, dar și sticlăria necesară. 

La categoria Promoții clienții pot beneficia de prețuri reduse pentru anumite produse care se găsesc în număr limitat, înainte de terminarea stocului. Prețuri accesibile și consiliere personalizată, asta este ceea ce oferă Precisa tuturor celor care apelează la un parteneriat de cursă lungă. 

Descoperiți mai multe detalii pe site-ul principal. 

Contact: [email protected]

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: