Pentru cine plăteşte primăria nocturna de pe terenul sintetic

Primăria Târgu Jiu plăteşte pentru energia electrică consumată în stadion şi pe terenurile de fotbal. Atunci când sunt meciuri, echipele plătesc chirie pentru stadion, dar în ultiumul timp nu au mai fost jocuri programate, şi totuşi, seară de seară pe terenul sintetic vin persoane străine care aprind fără aprobare nocturna terenului şi joacă fotbal până la miezul nopţii.

Dacă în stadion au fost în ultimele zile festivităţi de absolvire şi spectacole, pe terenul sintetic nu se mai fac antrenamente de mult timp la lumina nocturnei pentru că s-au încheiat campionatele de juniori, dar totuşi acesta este folosit, la fel şi nocturna acestuia. Mai grav este faptul că nocturne este aprinsă de persoane necunoscute care vin şi joacă fotbal consumând energie electrică fără să plătească nimic.

De nenumărate ori cetăţenii care locuiesc pe aleea Bicaz s-au plâns de zgomotul care se aude până la miezul nopţii pentru că mingile ajung uneori pe casele din zonă sau în curţile proprietarilor. Din aceeaşi cauză, a mingilor care au spart acoperişul unei case, unul dintre proprietari a venit şi s-a certat cu persoanele care vin şi joacă fotbal acolo iar la plecare a tăiat plasele porţilor de joc ale celor de la Pandurii.

Terenul sintetic este acum în administrarea Primăriei Târgu Jiu, dar a rămas cu plasele cu care l-au dotat cei de la Pandurii. Mai grav e faptul  că s-au distrus, de către cei care joacă fotbal acolo, şi pereţii clădirilor din zonă, AJF, Centrul de Juniori şi Sala Sporturilor, pentru că aceste persoane joacă şi la porţile laterale mici ale copiilor şi lovesc pereţii clădirilor.

Primăria a stabilit un tarif pentru antrenamente şi jocuri pe sitetic dar, se pare, că acesta nu se mai percepe cât timp oricine vine şi joacă pe terenul sintetic la orice oră din noapte, fără a fi taxat. Poliţiştii comunitari au încercat să stingă nocturna de la terenul sintetic atunci când nu erau ocupaţi cu paza stadionului unde au loc în această săptămână spectacole.

Dar chiar şi atunci, după ce părăseau terenul, persoanele care joacă fotbal acolo le aprindeau din nou sau chiar se certau cu aceştia.

Galerie foto


Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: