Percheziții la Complexul Energetic Hunedoara

Procurorii DNA au extins şi la sediul Complexului Energetic Hunedoara, din Petroşani, percheziţiile începute, vineri dimineaţă, la Administraţia Finanţelor Publice Deva şi la firme din judeţele Hunedoara şi Maramureş, printre care şi Termogaz, într-un dosar care vizează fapte de corupţie.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, procurorii DNA au extins şi la sediul Complexului Energetic (CEH) Hunedoara, din Petroşani, percheziţiile începute, vineri dimineaţă, la Administraţia Finanţelor Publice Deva şi la firme din judeţele Hunedoara şi Maramureş, printre care şi Termogaz, într-un dosar care vizează fapte de corupţie, în legătură cu contracte nerentabile privind importul de cărbune şi lucrări de retehnologizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursele citate susţin că procurorii sunt însoţiţi de mascaţi de la Trupele Speciale ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, iar la ora transmiterii acestei ştiri fac percheziţii în mai multe birouri din sediul Complexului Energetic Hunedoara.

Aceleaşi surse susţin că ar fi vizate, în special, contractele privind importurile de cărbune.

De asemenea, percheziţiile ar avea legătură cu verificările făcute la CEH, în luna mai, de către Corpul de Control al Ministerului Energiei, mai susţin sursele din cadrul anchetei.

La acea vreme, ministrul Energiei, Andrei Gerea, declara că în urma controlului au fost întocmite rapoarte pe diverse speţe, trei dintre acestea "plecând către DNA".

Întrebat ce vizau cele "trei speţe", Gerea a refuzat să dea detalii, spunând doar: "O să le aflăm!”.

Continuarea la www.mediafax.ro



Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: