Percheziții la redacția unui ziar

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, intr-un dosar in care se efectueaza patru perchezitii, dintre care una la o redactie de ziar, informeaza Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile ar avea loc la redactia cotidianului Adevarul.

Sursele judiciare citate au mai declarat ca in acest dosar se efectueaza cercetari fata de 9 suspecti, printre care se afla patronul cotidianului Adevarul, Cristian Burci, si Denisa Turcu - fost administrator special la Adevarul Holding, pentru savarsirea infractiunilor de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, delapidare, evaziune fiscala, instigare la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, spalare de bani in forma continuata si instigare la evaziune fiscala.

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Olt vor fi aduse la audieri 12 persoane. Se pare că aceștia au creat un prejudiciu SC Romvag SA Caracal prin abuz in serviciu si delapidare in valoare de 7.099.000 euro si 3.811.756 lei. 

Vizualizări: 1,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: