Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Percheziții la un afacerist din Motru

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat joi patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Motru, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că o societate comercială din municipiul Motru, în perioada 2017-prezent, ar fi realizat venituri din organizarea de evenimente, prin intermediul  a trei spaţii special amenajate, fără a înregistra sumele obţinute în documentele contabile, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind în cuantum de aproximativ 139.232 lei", a transmis IPJ Gorj.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au  identificat și ridicat  mai multe documente în vederea continuării cercetărilor. 

Vizualizări: 14,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: