Pericol! Clubul Pandurii poate pierde Centrul de Copii și Juniori

Nu se anunță deloc vremuri frumoase la Clubul Pandurii Târgu Jiu. Gruparea de fotbal este în pericol să piardă Centrul de Copii și Juniori, dacă nu se vor găsi bani pentru a se achita datoriile pe care cei doi administratori s-au angajat, în fața instanței, că le vor plăti până la data de 21 iunie. Marin Condescu, principalul creditor al clubului de fotbal, susține că falimentul este departe de Pandurii. Asta în condiţiile în care, în câteva zile, clubul trebuie să achite aproximativ 200 de mii de euro, sumă ce reprezintă datorii către stat. Dacă nu va reuși acest lucru, creditorii pot solicita falimentul clubului care, automat, va atrage după sine și alte pierderi importante.

„Din păcate, intrarea în faliment a clubului atrage după sine și pierderea Centrului de Copii și Juniori pentru că toate obiectivele sunt trecute la masa credală. Ar fi bine dacă, în caz că s-ar întâmpla acest lucru, falimentul nu ar atrage după sine și aceste lucruri neplăcute. Nu se va întâmpla acest lucru. Clubul nu va intra în faliment. Are pentru data de 21 iunie resursele financiare. Pentru tot anul 2017- 2018, banii pe care trebuie să-i plătim la masa credală sunt de 200 de mii de euro”, a declarat Marin Condescu.

Contractele cu jucătorii din actualul lot se reziliază pe bandă rulantă, însă Marin Condescu se declară optimist. Și dacă Pandurii vor juca în Divizia B, Condescu este de părere că se va putea încropi un lot care să lupte pentru revenirea în Liga I.

Vizualizări: 3,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: