Pesedist: Să fim maximum cinci în sondaj

Potenţialii candidaţi la fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu aşteaptă să fie măsuraţi în sondaje. Social-democraţi care vânează acest post sunt mulţi, iar sondajul a fost anunţat pentru această toamnă. Unii dintre ei susţin că nu ar trebui să se regăsească prea mulţi candidaţi în sondaj, pentru că acesta nu ar mai avea sens.

Social-democratul Gabriel Giorgi susţine că îşi doreşte să candideze la Primăria Târgu Jiu, dacă va fi susţinut de partid: „Normal că îmi doresc să candidez. Rămâne decizia partidului. Să vedem rezultatul acestui sondaj. Oricum, eu sunt de părere că trebuie să fie mai puţini candidaţi în acest sondaj, pentru că deja dacă vom fi, de exemplu, şapte oameni pe listă, atunci sondajul nu va mai fi elocvent şi e posibil ca, dacă doi lipsesc, să se modifice automat ierarhia”.

Giorgi este de părere că cel mult cinci social-democraţi ar trebui să fie incluşi în sondaj. „Din ce am văzut, când se va stabili locul I, această persoană va fi susţinută de partid. Dacă nu se va ţine cont de sondaj, este bine să nu se mai facă, pentru că atunci apar alte animozităţi în interiorul partidului şi nu mai avem nevoie de alte tensiuni. Sondajul costă. N-are rost să-l facem, dacă nu ţinem cont de el. Este posibil să fie zece persoane care îşi doresc să participe. Trebuie stabiliţi trei sau maximum cinci persoane care să participe, nu mai mulţi”, a mai explicat Giorgi. El va candida şi pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD Gorj când vor fi organizate alegeri în sânul partidului.

Printre cei care îşi doresc să li se măsoare puterile în sondajul pentru desemnarea candidatului sunt viceprimarii Adrian Tudor şi Aurel Popescu, Gabriel Giorgi, Mihai Prunariu sau Luis Popa.

Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: