Ce vrea Popeangă după alegerile europarlamentare

Liberalul gorjean Vasile Popeangă susţine că alegerile europarlamentare ar trebui luate foarte în serios la toate nivelurile. „Alegerile europarlamentare constituie un examen extrem de important pentru PNL şi în general pentru partidele de dreapta. Aici se verifică atât votul politic, cât şi modul de organizare. În funcţie de rezultat putem discuta atunci eventuale alianţe preelectorale sau postelectorale”, a spus Popeangă la Accent TV.

După aceste alegeri, ar trebui negociată o alianţă între partidele de dreapta, susţine fostul deputat. „Atunci se va vedea ce partide îşi doresc cu adevărat ceva pentru ţară. Dacă liderii acestor partide nu se înţeleg cu privire la alianţe, înseamnă că nu îi interesează ţara, ci doar interesul propriu al unor lideri”, a spus Popeangă.

Acesta crede că nemulţumiţii din zona PSD sunt atraşi în partidul lui Ponta, care după alegeri se va alia cu partidul lui Dragnea. „PSD acum are refugiu, Pro România. Ponta va fi cu PSD şi cu ALDE”, a susţinut Vasile Popeangă. (A.A.)

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: