Pesediştii se leagă de afacerile lui Iordache

Liderii PSD Gorj par deranjaţi de apariţia lui Ion Iordache în prim planul politicii locale. Iordache este de câteva săptămâni vicepreşedintele ALDE Gorj şi pare să îi deranjeze mai mult pe partenerii social-democraţi decât pe cei din opoziţie.

Senatorul PSD Scarlat Iriza s-a legat de afacerile lui Iordache, susţinând că nu este normal ca el să se zbată făcând legi care să aducă economii de milioane de euro Complexului Energetic Oltenia, iar banii să fie risipiţi. Iriza a făcut referire la un drum a cărui reabilitare este finanţată de CEO şi executată de Ydail. „Am fost acolo, am făcut fotografii. Eu nu am mai văzut asemenea cofrag de când eram copil, acum 50 de ani. Un cofrag făcut de câteva scânduri şi sprijinit de câteva lemne tăiate din marginea drumului”, a spus Iriza, care îi transmite lui Iordache că „a intrat cu capul mare în politică şi nu se ştie”, dar şi că „o să aibă probleme cu acest drum”. În replică, Iordache i-a amintit lui Iriza de vremurile în care dădea bani cu camătă.

Şi primarul din Turburea, Ion Bîrcă, s-a luat de afacerile lui Iordache. Ydail are în întreţinere drumurile judeţene. „Eu iau zăpada de pe drum iarna şi el încasează banii, eu îmi tai iarba de pe acostamente din localitatea mea şi el are contract”, a spus Bîrcă. (A.A.)

Vizualizări: 2,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: