Preot: Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia

Preotul care a oficiat, duminică, slujba pentru Alexandra și pentru toate celelalte fete care au fost date dispărute în România a avut un mesaj foarte dur la adresa autorităților române. 

"Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară. Unul care n-a mișcat un ac ca să crească acel copil. Părinții ei s-au străduit cu ea. Dar, ce, numai el? Sunt atâția care fac același lucru”, a spus preotul. ”Ne-am rugat cu toții astăzi să le întoarcă pe aceste fete în familie. Să crape inima acestor oameni fără inimă și să-și caute plăcerea în altă parte, nu abuzând de copilele tinere nevinovate”, a mai spus preotul.

Prelatul a povestit că, înainte să ajungă la Caracal, a fost întrebat de un cunoscut ce fel de slujbă va oficia acolo, respetiv .. dacă o va pomeni pe Alexandra ”la morți sau la vii”.

În încheiere, el i-a îndemnat pe credincioșii prezenți la slujbă să se roage pentru ca România să aibă parte de conducători cu frică de Dumnezeu, nu jigodii”.

”Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze neamul ăsta cu conducători cu frică de Dumnezeu, nu inconștienți, nu jigodii, nu oameni fără suflet, ci cu oameni cu responsabilitate, cărora să le pese de noi, așa cum și noi îi respectăm acolo unde sunt puși în funcții. Noi îi respectăm! Să ne respecte și ei și să-și facă datoria față de noi, pentru că ce am văzut săptămâna asta a fost prostie, a fost inconștiență, a fost trădare, a fost incompetență, a fost tot ce vreți, bătaie de joc! De aceea nu mai crede nimeni, nimic. La Dumnezeu ne-a mai rămas credința și rugăciunea”, a mai spus preotul.

Video și detalii AICI.

Vizualizări: 2,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: