Cazul Caracal: Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, spun surse din cadrul anchetei.

Conform surselor citate, Gheorghe Dincă le-ar fi indicat anchetatorilor o pădure de lângă Caracal unde susţine că ar fi aruncat părţi din corpul Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie. Acolo, anchetatorii ar fi găsit, luni, rămăşiţe umane, afirmă sursele.

update: Anchetatorii au găsit fragmente osoase arse şi cenuşă într-un sac, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susţine că ar fi ale fetei care a dispărut în luna aprilie, Luiza Melencu, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Sacul a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, Gheorghe Dincă fiind cel care le-a indicat anchetatorilor locul unde se află. "Am continuat cercetarea la faţa locului şi la domiciliul inculpatului şi, de asemenea, a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a indicat un sac, care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie cernită pentru a putea vedea ce resturi mai sunt acolo. El aşa a declarat, că este trupul Luizei. Până nu avem testele de laborator nu ne putem pronunţa. El a revenit cu noi precizări. Sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice ce urmează să fie procesate. Probele sunt ridicate şi vor fi trimise spre expertizare (...) Aceste fragmente osoase au fost găsite într-un sac", a spus Mihaela Porime.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: