Peste o mie de pachete date cetățenilor din Turburea

Nu mai puțin de 1000 de persoane cu venituri mici din Turburea vor avea parte de pachete cu alimente, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale. Astfel, autoritățile locale vor merge din poartă-n poartă și vor împărți daruri celor nevoiași.

Autoritățile locale din Turburea sprijină și în acest an persoanele  nevoiașe din localitate. Cu ocazia sărbătorilor pascale, primarul Ion Bârcă va pregăti peste 1000 de pachete cu alimente pe care le va împărți prin satele componente ale comunei. Cozonac, ouă roșii, carne de pui, suc şi dulciuri sunt pregătite pentru asistaţi, familiile nevoiaşe şi persoanele defavorizate din localitate.

”Ne-am gândit ca de Paște să dăm și noi 1.300 de pachete tradiționale. O să punem un pui, un cozonac, un suc și alte produse. Ce se poate pune într-un pachet. Mai descrețim frunțile la acești oameni săraci. În mod normal, pachetele ar trebui să fie făcute mult mai bogate, dar aceasta este situația. Asta este, am mai făcut și noi economii și am mai ajutat și acești oameni. Nu poți să-i lași așa”, a spus primarul din Turburea, Ion Bârcă.

Din păcate, pentru unii dintre localnici sunt singurele alimente pe care le vor pune pe masa de Paște.  

Vizualizări: 2,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: