Mega-petrecere la Săcelu, cu sprijinul primăriei și al CE Oltenia

Baza de tratament de la Săcelu va găzdui la finele acestei luni un spectacol de excepție, organizat cu sprijinul Complexului Energetic Oltenia și Primăriei, la inițiativa artistului Ion Ghițulescu. Se anunță o petrece la care vor participa peste 30 de interpreți de muzică populară și care va da startul distracției în comună, pentru că autoritățile locale au prevăzut ”sume consistente” în bugetul de anul acesta pentru evenimente.

Evenimentul este programat pe data de 28 aprilie. ”Noi trebuia să organizăm pe 29 aprilie, de Izvorul Tămăduirii, atunci când un sobor de preoți vor sfinți toate izvoarele din comună. Am stabilit cu domnul Daniel Burlan de la Complexul Energetic Oltenia să organizăm spectacolul pe data de 28 aprilie și a desemnat o persoană din cadrul companiei care se va ocupa de organizare. Dumnealor ne pun Baza de tratament la dispoziție, iar eu am zis că o să contribui cu scena. Ideea acestui eveniment a fost a domnului Ion Ghițulescu, care se va ocupa să aducă peste 30 de artiști la Săcelu. Comuna avea nevoie de așa”, a declarat Gheorghe Dumitrelea, primarul din Săcelu.

Autoritățile locale din comuna Săcelu susțin că acest spectacol va fi doar începutul unei veri incendiare în localitate. ”După atâta timp când nu am avut voie să organizăm spectacole, eu am prevăzut în bugetul de anul acesta sume consistente pentru evenimente culturale și totodată pentru promovarea comunei. Îmi doresc să promovez stațiunea, localitatea și voi face Zilele Comunei. Am prins în bugetul de anul acesta suma de 300.000 de lei pe sectorul cultură”, a mai spus primarul din Săcelu.

Vizualizări: 6,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: