Peste o mie de pacienți gorjeni, la Endocrinologie

Peste 1.150 de pacienţi s-au prezentat, de la începutul anului şi până în prezent, la Cabinetul de Endocrinologie din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

 

Cabinetul de Endocrinologie Ambulatoriu oferă următoarele servicii de Endocrinologie în contract cu CAS GORJ pe baza programării online sau telefonice pentru următoarele afecțiuni endocrine: patologie tiroidiană (evaluare/diagnostic/tratament), patologia glandei hipofize, infertilitate și sterilitate I şi II (evaluarea cuplului), combatere simptome de menopauză, evaluare/terapie osteoporoză primară, dar și secundară, evaluare/optimizare schemă tratament/sfaturi pacienți aflați sub corticoterapie etc.

În cadrul cabinetului de endocrinologie, pacienții sunt consultați și evaluați și dacă simptomatologia și comorbiditățile asociate impun, li se recomandă internarea de zi sau internarea continuă în Secția Endocrinologie unde vor fi atent investigați (analize de sânge, investigații radiologice etc).

În cadrul sectiei Endocrinologie pacienții pot efectua investigații de specialitate pentru diagnosticarea, tratarea și monitorizarea patologiei endocrine tiroidiene, hipofizare etc.

De la începutul anului și până în prezent, în Secția Endocrinologie au beneficiat de internare continuă 188 de pacienți și peste 100 de pacienți au beneficiat de internare de zi.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: