Peste o mie de suporteri la meciurile de la Târgu Jiu

Numărul spectatorilor plătitori de bilete a crescut de la o etapă la alta atunci când Pandurii a evoluat pe sinteticul de la Târgu Jiu. Clubul a anunţat că la ultima partidă din campionat au fost prezenţi la meci peste 1.100 de persoane. Situaţia este radical opusă celei din ultimii ani, când echipa evolua în deplasare, ori la Severin ori la Motru, iar numărul suporterilor era cel mult de ordinul zecilor.

Simpla refacere a suprafeţei de joc de la Târgu Jiu arată că Pandurii rămâne o echipă iubită printre gorjeni, numărul suporterilor putând fi şi mai mare dacă partidele s-ar desfăşura pe stadionul modernizat cu 20 de milioane de euro.

„Suporterii au fost lângă noi, ne-au încurajat permanent, chiar şi în momentele mai grele. Aveam nevoie de aportul lor, echipa de mult timp nu a mai jucat acasă şi sperăm ca de la meci la meci să vină în număr cât mai mare”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi. Şi jucătorii sunt conştienţi de ajutorul publicului prezent în tribune şi spun că se simt susţinuţi. „Contează foarte mult că jucăm acasă, publicul e alături de noi, ne simţim susţinuţi, împinşi de la spate”, a declarat mijlocaşul Daniel Pîrvulescu, autorul a două goluri în meciul cu Farul Constanţa. (G.I.)

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: