Pandurii, nicio veste despre faliment

Singura veste bună pe care Pandurii a primit-o miercuri în dosarul în care se judecă solicitarea de intrare în faliment a clubului a fost aceea că luarea unei decizii a fost în continuare amânată.

De această dată, amânarea este cu o lună, timp în care un practician în insolvenţă ar trebui să studieze planul de reorganizare a clubului şi apoi să spună dacă mai există sau nu şanse de supravieţuire economică a echipei care pentru mulţi gorjeni încă reprezintă o mândrie, ca în vremurile bune. În vară fusese desemnat un astfel de practician în insolvenţă, numai că persoana desemnată este o mămică aflată în concediu maternal.

Informaţia nu a fost cunoscută la acel moment la instanţă şi, ca urmare, la termenul de miercuri a trebuit desemnat altcineva, noul practician fiind Maria Tudose. Aceasta are la dispoziţie o lună pentru a spune dacă mai sunt şanse de redresare sau nu. Până atunci s-ar mai putea clarifica şi situaţia finanţării echipei de către acţionarii săi. Aceştia au fost obligaţi în vară tot de Tribunalul Gorj să plătească milioane de lei drept contribuţii neachitate în anii anteriori la bugetul echipei, dar, până acum, fiecare membru asociat în parte s-a limitat la a transmite doar că va contesta sentinţa. Decizia nu este definitivă, ci doar executorie, iar acţionarii speră ca la Craiova să fie dat un alt verdict, care să nu îi lase fără milioane în conturi. Fără acei bani, Pandurii va rezista tot mai greu în competiţiile în care este angrenată, până acum principalul creditor al clubului, Marin Condescu, fiind cel care a ţinut echipa în viaţă, inclusiv prin readucerea meciurilor de pe teren propriu la Târgu Jiu.

Vizualizări: 643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: