Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peste opt mii de români, în carantină sau izolați la domiciliu

Starea bărbatului din judeţul Gorj depistat pozitiv cu COVID-19 şi aflat în carantină la Institutul ''Matei Balş'' din Bucureşti este bună şi în continuare acesta nu prezintă simptome caracteristice infectării cu acest virus, informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

''Starea bărbatului din judeţul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) şi aflat în carantină la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti este bună, în continuare acesta nu prezintă simptome caracteristice infectării cu respectivul virus. Bărbatul este monitorizat permanent, supravegheat medical şi izolat total faţă de restul pacienţilor din unitatea medicală'', precizează sursa citată.

În România este confirmat un singur caz de infectare cu virusul COVID-19 (coronavirus), pentru restul persoanelor testate rezultatele analizelor fiind negative.

Potrivit sursei citate, în prezent, 182 de persoane se află în carantină, iar 8.231 sunt monitorizate la domiciliu.

Vizualizări: 1,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: