AJF Gorj organizează şedință comună observatori şi arbitri

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj va organiza joi după-amiază o şedinţă comună cu corpul de arbitri de la judeţ  şi observatorii care supervizează  meciurile din campionatul judeţean. Recent coprul de observatori al AJF a fost lărgit cu încă cinci specialişti în domeniu.

AJF Gorj a anunţat pentru joi, 27 februarie 2020, întâlnirea comună observatori-arbitri programată constant înaintea startului sezonului de primăvară. Ședința va avea loc la sediul AJF Gorj, cu începere de la ora 16:00  iar la aceasta sunt aşteptaţi toţi  oficialii care vor lua parte în acest retur la organizarea meciurilor din campionatul judeţean Liga 3,  Liga 4 şi campionatele  de juniori.

Membri afliliaţi ai AJF Gorj au luat parte în cursul acestei săptămâni la Adunarea Generală a asociaţiei, ocazie cu care s-au stabilit ultimele detalii referitoare la reluarea acestui sezon.

Campionatul judeţean se va relua la finalul săptămânii, duminică 1 martie  fiind programată etapa a 20-a  a Ligii a 5-a, iar săptămâna viitoare sunt programate, pe 7 şi 8 martie, meciurile etapei a 14-a din Liga a patra.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: