Petrecere pentru pensionari, dar cu buget de criză

Autoritățile din comuna gorjeană Roșia de Amaradia au reușit să facă petrecere pentru vârstnicii din localitate fără să bage mâna prea adânc în buzunar. Primăria a scos din conturi doar șase mii de lei pentru trei sute de seniori.

 

Toți funcționarii din primărie au dat o mână de ajutor. Au gătit, au făcut grătar, primarul a adus vin și țuică de acasă și așa au marcat Ziua Vârstnicilor fără să scoată prea mulți bani din conturi așa cum s-a întâmplat în alte localități mai ales că suntem în ultimul trimestru din an și mai toți edilii se plâng că riscă să rămână fără bani de salarii.

„Am pus toți umărul. Am cheltuit 6.000 de lei și am făcut totul în regim propriu, fără să plătim la catering. Am avut aperitiv, friptură, prăjituri, băutura am adus-o eu de acasă și ca formație am avut o formație care a cântat gratis. Salariații au gătit, ei au fost și ospătari, un consilier a fost bucătar. E bucătar de meserie. Am avut și apă minerală, apă plată. Am făcut organizare ca la restaurant. Sunt vremuri grele și nu am vrut să facem risipă, dar am vrut să sărbătorim și seniorii din localitate. 300 de invitați am avut. Și anul trecut, tot în regim propriu am făcut această petrecere. Și am cheltuit 5.000 de lei”, ne-a pus primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Galerie foto


Vizualizări: 2,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: