Secretele băieților de la Noaptea Târziu

Unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România au împărtășit o parte din secretele lor unei blogărițe. Totul a fost transpus într-o carte care va fi lansată pe 18 noiembrie și care se anunță de pe acum un mare succes. „Cum am devenit YouTuber” este cartea semnată de Inoza. „Jumătate din carte este o poveste care are loc într-o Academie de YouTuberi din 2076 (nu vă îngrijorați, am prea puține cunoștințe de SF, așa că am compensat cu o poveste de dragoste), iar pentru a doua jumătate am intervievat câțiva dintre cei mai cunoscuți YouTuberi din România”, a scris Inoza pe blog.

Este vorba despre Bianca Adam (Tequila), prima fată din România care a depășit un milion de abonați pe YouTube, băieții de la Noaptea Târziu, prima trupă de parodie românească ce a depășit un milion de abonați, Smiley, prima vedetă cu un vlog din România, Andra Gogan, creatoarea primului serial românesc pentru adolescenți de pe YouTube, Coțofan, creatorul primului canal de critică și satiră muzicală (Poliția Muzicii) și Alin Pandaru (Pandutzu), primul vlogger specializat în domeniul muzical.

Cu toții vor fi pe 18 noiembrie la Mall Promenada din București, începând cu ora 11.00, unde vor da autografe alături de autoarea aflată la prima ei carte. (A.A.)

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: