Piei, Drace !

Când Hrebenciuc scotea flacăra violet în faţă, făcând-o responsabilă de eşecul la alegerile prezidenţiale ale candidatului său Geoană, credeam că e o glumă de om obosit. Am crezut că, recunoscând realitatea, nu i-a mai rămas nimic altceva de făcut decât să se amuze în timp ce colegii săi de partid se pregăteau să-i ia capul, pe motiv de principal responsabil al înfrângerii.

N-a mai trecut mult timp şi am aflat cu stupoare că omul se conduce după tot felul de principii ezoterice, lucru neobişnuit pentru un politician cu un asemenea renume ca al său. Dacă am simplifica lucrurile până la a le aduce în derizoriu, ar trebui să spunem că Hrebenciuc se întoarce din drum dacă i-a tăiat calea pisica, aranjează întâlnirile de taină unde se fac şi se desfac destine după cum este poziţionat Uranus şi susţine legile în parlament după culoarea cămăşii sau a cravatei lui Băsescu. Toate astea păreau amuzante în gura lui Hrebenciuc, care obosit de o campanie ucigătoare părea că şi-a  permis şi el un pic de nebunie.

Lucrurile au devenit grave când cel care era cât pe ce să ajungă preşedintele României, Mircea Geoană, a început să-şi explice eşecul de la alegeri prin faptul că a fost atacat energetic de oamenii lui Băsescu! Mai mare râsul! Explicaţia halucinantă a lui Geoană vine exact în momentul în care unii lideri din partid sunt hotărâţi să-i ia capul înainte sau chiar la alegerile de la congresul din această primăvară. Pentru că nu i s-a părut convingător Hrebenciuc cu flacăra lui violet, actualul preşedinte social democrat a trimis-o pe „Mihaela,dragostea mea” la televizor să explice ea electoratului partidului cum i-a furat energia Băsescu de l-a făcut să se comporte ca o cârpă în timpul campaniei şi mai ales în ultima săptămână din aceasta. Femeia care era cât pe ce să fie prima doamnă a României s-a dat şi ea lovită de atacurile energetice ale parapsihologilor portocalii, aproape jurând că în timpul întâlnirii televizate le simţea  foarte puternic, mai ales, zic eu, când îi punea Dragnea mâna pe picior.

Nedumerirea mea este de ce prietenul lor Guşă, cel dispărut din peisajul politic şi media imediat după alegeri, nu le-a făcut trampa cu un parapsiholog rus, că tot s-a lăudat că e prieten cu influenţii de la Kremlin şi Moscova? De ce n-a făcut pe dracu-n patru să aducă un specialist în flăcări violet direct de la Casa Albă,  pentru că zicea el că se plimbă pe acolo ca prin Drumul Taberei? Iar dacă nu aveau atâţia bani de ce n-au tocmit-o pe Mercedesa sau pe una din urmaşele Mamei Omida măcar să-i descânte de un deochi?

Prestaţia Mihaelei Geoană a fost jalnică şi extrem de periculoasă dacă am în vedere că ea şi cu bărbatul ei puteau ajunge în postura de a conduce România, funcţie de cum ar fi pâlpâit flacăra violet sau cât de puternice erau migrenele de la atacul energetic al vampirilor din acest domeniu! Pe deasupra ne mai crede şi tâmpiţi vrând să scuze eşecul soţului, care a beneficiat de cea mai largă susţinere din anul 1990 până acum, prin tot felul de practici care nu au nici o legătură cu omul care  este PROSTĂNAC. De acum înainte de câte ori o să-i mai văd la televizor o să-mi scuip mai întâi în sân, o să-mi fac cruce cu limba în cerul gurii şi o să scuip spunând: Piei, Drace!

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: