Pieton aruncat în aer de un şofer grăbit

Un accident rutier mortal a avut loc joi seara pe raza comunei Câlnic din județul Gorj. Un bărbat de 39 de ani, din Mehedinţi, mergea pe marginea drumului ca pieton şi, la un moment dat, s-a trezit luat pe capota unei maşini şi aruncat câţiva metri prin aer. Impactul cu fiarele maşinii şi apoi cu solul i-au fost fatale, bărbatul pierzându-şi viaţa în ciuda eforturilor făcute de medici de a-i acorda primul-ajutor.

Medicii au fost de folos, în schimb, altor două persoane rănite şi ele, una dintre ele fiind în autoturismul care l-a lovit pe mehedinţean. Această maşina a fost lovită, la rândul ei, de o alta al cărei şofer nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional şi aşa s-a produs toată nenorocirea.

Șoferul era împreună cu soţia sa, gravidă, femeia fiind printre victimele rezultate din accidentul rutier. „Un conducător auto de 28 ani din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism pe un drum lateral în comună, la intersecţia cu DN 67 Câlnic nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 ani, a intrat în coliziune şi l-a răsturnat în afara părţii carosabile”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Impactul dintre autoturism şi bărbatul din Mehedinţi care şi-a pierdut viaţa a fost surprins şi de o cameră de supraveghere din zonă, imaginile fiind şocante.

În urma acestui eveniment, indicatorul rutier care marchează intrarea în localitatea Câlnic a fost îndoit ca o hârtie, iar o parte din staţia de autobuz aflată în apropiere a fost avariată. (G.I.)

Vizualizări: 4,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: