Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Laura, condusă pe ultimul drum

Tânăra de 20 de ani din Târgu Cărbunești, ucisă cu bestialitate în Belgia, va fi condusă duminică pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al Laurei a ajuns acasă. Zeci de foști colegi de școală și prieteni au întâmpinat-o, purtând tricouri cu chipul fetei și mesajul: Drum lin!

Laura a fost o elevă bună, premiată la concursuri. În primăvară, a ales să lase facultatea și a plecat cu prietenul ei în Belgia. Forțată sau de bunăvoie, se prostitua, săptămâna trecută fiind ucisă de un client nemulțumit cu 50 de lovituri de cuțit.

Familia Laurei crede că fata a fost forțată să aleagă acest drum. Mama tinerei știa că fata e la Paris, unde își ajuta prietenul cu traduceri din franceză, acesta ocupându-se cu tranzacționarea mașinilor second-hand. În realitate era proxenetul fetei, cei doi intrând într-o lume prea dură pentru ei.

Ceremonia funerară va avea loc duminică, 3 iunie, la Târgu Cărbunești, începând cu ora 12.00. Sicriul este depus la Capela Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Târgu- Cărbunești. (A.A.)

Vizualizări: 11,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: