Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zi aglomerată pentru salvatori: Turiști rătăciți, biciclist căzut, familie blocată

Salvamontiştii din Gorj au avut sâmbătă o zi extrem de aglomerată. În prima parte a zilei, salvatorii au fost solicitați să recupereze o familie cu doi copii rămasă blocată cu un autoturism de teren pe un drum dificil din masivul Vâlcan. 

Ulterior s-a acționat pentru salvarea unui turist care s-a accidentat în timp ce se deplasa cu bicicleta în masivul Parâng. Pentru preluarea victimei, în zonă a fost trimisă o ambulanță din Petroșani. 

Spre seară, salvamontiștii au fost chemați în zona de creastă a masivului Parâng, unde a fost sesizată dispariția a două persoane dintr-un grup de turiști. Acțiunea de căutare continua la ora transmiterii acestei știri. Salvatorii speră să îi găsească la timp, pentru că erau semne că se strică vremea.

update: Turiștii au fost găsiți la timp, în stare bună.

Vizualizări: 1,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: