Pieton lovit, şoferiţă fugară

O şoferiţă din judeţul Gorj a fost identificată la scurt timp după ce a acroşat un pieton şi a părăsit locul producerii accidentului. Evenimentul a avut loc sâmbătă după-amiaza, în oraşul Baia de Aramă. Un angajat al spitalului din localitate a anunţat poliţia după ce la unitatea sanitară s-a prezentat o persoană care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea, stabilind faptul că o persoană în vârstă de 34 de ani, din comuna Padeş, jud. Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din Baia de Aramă, nu a acordat prioritate unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din Comuna Vîrşolţ, jud. Sălaj, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, lovindu-l pe acesta”, potrivit IPJ Mehedinţi.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului. Bătrânul s-a dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto nu a anunţat acest incident şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificată ulterior de către poliţişti. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Vizualizări: 3,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: