Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Piloți de raliu, pe Insuliță. Urmează Transalpina!

Piloții care vor fi sâmbătă și duminică pe Transalpina, la etapa a treia a Campionatului Naţional de Drift, au făcut vineri o demonstrație pe Insulița de pe Jiu, din Târgu Jiu.

Cei mai buni piloţi din România, Ungaria, Polonia şi Bulgaria se vor alinia la startul celei de-a treia etape din Campionatul Naţional de Drift, care se va desfăşura în zilele de 16 şi 17 iunie pe Transalpina.

De la start nu vor lipsi campionul en-titre Călin Ciortan, dar şi alţi piloţi care au titluri în palmares, precum Sorin Ene, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu şi Istvan Szabo. Ungurul Csaba Vigh, finalistul European Battle din primăvară, bulgarul Atanas Kolev şi campionul Poloniei, Marcin Banovics, se află şi ei pe lista celor aproape 40 de piloţi înscrişi la etapă.

Nu va lipsi nici gorjeanul Vlad Stănescu, unul dintre cei mai bine cotaţi piloţi ai campionatului.

Traficul va fi închis sâmbătă şi duminică pe Transalpina, între orele 8.00 - 13.00 şi 15.00-20.00.

Vizualizări: 1,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: