Alegeri la UNPR Gorj. Lăcătușu, fără contracandidat

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Gorj își va alege sâmbătă, 16 iunie, noua conducere. Conferința județeană se va desfășura la un restaurant din Târgu Jiu, de la orele 11. La eveniment au fost invitați să ia parte parlamentarii gorjeni, liderii partidelor de la nivel județean, precum și personalități de la nivel național, inclusiv președintele Ion Răducanu.

În cadrul conferinței județene va fi prezentat programul de activități și vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte și biroul politic județean. O singură candidatură a fost depusă pentru funcția de președinte, a actualului conducător al organizației județene a UNPR Gorj, Sorin Lăcătușu. ”Până acum nu și-a mai depus nimeni candidatura. Pot să o depună și acolo în sală, nu va fi o problemă. Eu zic că voi fi susținut pentru un nou mandat. De fapt, am dat în terioriu, am verificat toate organizațiile legal constituite în teritoriu și am și spus la ultima ședință a biroului politic, dacă nu am sprijinul colegilor în proporție de 80%, nu candidez”, a declarat Sorin Lăcătușu.

Circa 220 de delegați ai UNPR Gorj vor participa sâmbătă la votul pentru desemnarea noii conduceri a organizației județene.

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: