Pințea (CE Oltenia): În noiembrie vrem să avem deja oferte angajante

Complexul Energetic Oltenia va putea anunța în luna noiembrie care sunt firmele cu care va intra în parteneriat, pentru a face investițiile în noile grupuri pe gaze și parcuri fotovoltaice.

Lăcrămioara Diaconu Pințea, membru al Directoratului, a anunțat că firmele vor fi selectate de un consultant. “Noi până acum am parcurs faza neangajantă, am identificat o serie de companii care sunt interesate fie de unele, fie de altele sau și de unele, și de altele. În noiembrie vrem să avem deja oferte angajante, în sensul că vom ști cu cine mergem mai departe”, a spus Pințea într-un interviu dat la Focus Energetic.

Interesant este că societatea din Gorj nu va fi acționar majoritar în toate societățile. Pințea a spus că vor fi firme în care va fi CE Oltenia acționar majoritar, dar și firme la care majoritară va fi firma parteneră.

“Nu vom fi majoritari la toate proiectele, vom fi majoritari la unele și minoritari la altele”, a spus Pințea.

Aceasta estimează că societatea CE Oltenia va stabili până la sfârșitul lunii noiembrie cu ce firme va intra în parteneriat. “Aceste SpV-uri, aceste parneteriate sunt esențiale în vederea aprobării planului de restructurare, de aceea trebuie să lucrăm într-un ritm accelerat”, a mai spus Diaconu Pințea.

Vizualizări: 4,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: