Pîrvulescu (FNME): Sunt bani otrăviți, înseamnă dispariția a mii de locuri de muncă

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, le cere politicienilor să nu mai vorbească despre Complexul Energetic Oltenia în campania electorală. “Le-am sugerat la politicieni să nu mai vorbească de complex în campania electorală, pentru că nici ăia, nici ăia nu au făcut mai nimic pentru societatea asta. Suntem și am fost în cădere liberă permanent”, a spus Pîrvulescu la Interviurile Infinit FM.

Ajutorul primit de CE Oltenia sub formă de bani mai degrabă îl sperie pe liderul FNME. “Să nu ne bucurăm de banii otrăviți care au venit și mai vin, pentru că ăștia înseamnă dispariția a mii de locuri de muncă. (...) Cu acești bani, ne închid mai accelerat. Ar trebui să ne batem pentru fiecare loc de muncă din companie”, a mai spus Dumitru Pîrvulescu.

Pîrvulescu a spus din nou că nu crede că în următorii cinci ani vor trece mai multe grupuri pe gaze, așa cum prevede planul de restructurare. “Finalitatea este că vom pierde câteva mii de locuri de muncă și Gorjul nu va avea nimic”, a spus Pîrvulescu. Acesta a dat exemplu centrala de la Cernavodă, care de 13 ani și-a propus realizarea unui grup nou, dar nu s-a trecut de stadiul de vorbe. (A.A.)

Vizualizări: 3,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: