Pîrvulescu răspunde criticilor lui Mitrescu și Tomescu

Președintele FNME, Dumitru Pîrvulescu, a răspuns într-o postare pe facebook criticilor venite în ultimele zile dinspre liderii Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu și Manu Tomescu.

Pîrvulescu susține că, “manipulatoriu” s-a spus despre el că a zis despre proiectul de lege care ar permite pensionarea mai devreme a minerilor și energeticienilor că ar fi neconstitutional. “Fapt neadevarat, întrucât eu am afirmat că proiectul de lege este făcut ,,pe picior”, fiindcă în forma trecută de Senat nu era prinsă activitatea minieră, în schimb fiind prinsă activitatea TESA”, spune Pîrvulescu în postare.

Liderul FNME i-a acuzat însă într-o emisiune tv pe cei care pichetează de cinci săptămâni Prefectura Gorj, pentru a susține acest proiect, că rostogolesc o gogoașă și că este “o chestiune care este bună, dar nu știu cât de normală este din punct de vedere legal”.

Președintele FNME mai spune în postare că nu s-a pronunțat niciodată împotriva proiectului de lege și că nu a interzis niciunui membru din sindicatul pe care îl conduce să participe la pichetare.

“Niciodată nu m-am folosit de dramele unor oameni pentru imaginea si demersurile mele, fapt pe care nu-l suport nici la altii. Sunt organisme in care se fac analize si se iau masuri obligatorii (C.S.S.M.), unde colegii de la Energia Rovinari nu au nici un material depus spre analiza și solutionare”, a mai scris Pîrvulescu, după ce Manu Tomescu îl acuzase că a spus că în CE Oltenia este aceeași rată a deceselor ca peste tot.

Sindicatul Energia Rovinari ia în calcul să plece din FNME din cauza atitudinii lui Dumitru Pîrvulescu.

Vizualizări: 2,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: