Pițurcă are oferte pe bani mulți, una chiar de selecţioner

Telenovela plecării lui Victor Piţurcă de la Universitatea Craiova ia amploare după ce au apărut ofertele pentru fostul selecţioner. Ultimele  informaţii arată că antrenorul Universităţii Craiova nu ar pleca din motivele făcute deja publice ci pentru că ar avea oferte din străinătate.

Antrenorul Universității Craiova a spus de mai multe ori că nu ar fi exclus să plece dacă nu are rezultate în cele cinci luni petrecute pe banca echipei din Bănie. Şi chiar dacă recent a spus că va pleca dacă nu i se aduc jucători, oltenii au acum un motiv în plus să se teamă că rămân fără antrenor pentru că Pițurcă are două oferte din străinătate.

„Vreau campionatul! Nu am șanse, plec! E simplu! V-am spus că eu vreau să câstig campionatul, nu mă interesează locurile 2, 3, 4 sau să cresc jucători”, a fost una dintre declarațiile care au sugerat faptul că fostul selecționer se gândește la o plecare. În ultimele săptămâni s-a speculat şi pe seama faptului  că antrenorul și patronul s-au contrat de mai multe ori, mai întâi în privința situației cu gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco, dar și în ceea ce privește lotul și rezultatele.

Dar acum au apărut și ofertele pe bani mulți pentru antrenorul oltenilor. Sport. ro anunţă că Victor Pițurcă este ademenit cu postul de selecționer al Omanului, dar poate ajunge și pe banca echipei FC Pyramids, echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 3 campionatul din Egipt.

Nu este prima oară când Victor Pițurcă are oferte din străinătate dar pe cele mai multe le-a refuzat sau a pus condiții dure, iar cluburile s-au retras de la negocieri. A acceptat doar propunerea de la Al-Ittihad. Echipa din Arabia Saudită a condus-o în două rânduri și de fiecare dată a plecat pentru că nu a fost plătit. Piţurcă a avut însă un contract „beton”, a dat clubul în judecată și a recuperat două milioane de dolari cu ajutorul Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în anul 2017.
Victor Pițurcă și Universitatea Craiova au terminat anul pe locul 4 la 7 puncte de fotoliul de lider, ocupat de CFR Cluj.

Vizualizări: 3,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: