Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au revenit la pregătire

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu nu au avut parte de foarte multe zile libere de sărbători pentru că sunt în plin campionat. Echipa locală de baschet şi-a reluat în week-end pregătirea pentru că la finalul săptămânii se va deplasa la Mediaş, pentru meciul din etapa a 12-a a Ligii Naţionale.

Jucătorii echipei de baschet a CSM Târgu Jiu şi-au reluat antrenamentele în vederea meciului programat pe data de 4 ianuarie, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş.

Campionatul Naţional de Baschet nu s-a întrerupt decât pentru scurt timp, dar echipele care s-au calificat în Cupa României au jucat în acest week-end. După doar câteva zile libere de Crăciun, componenţii lotului echipei de baschet au început pregătirea, mai puţin sârbul Stefan Andrejevic, care va fi indisponibil pentru următoarea lună după ce a fost nevoit să se opereze la mână. Acesta s-a accidentat la ultimul meci din acest an, cu CSM Galaţi, când a suferit o entorsă la picior dar, în cădere, s-a accidentat mai grav la mână.

Antrenorul Claudiu Alionescu speră ca jucătorul sârb să se refacă mult mai repede decât au spus medicii şi să revină la pregătire pentru că Andrejevic era unul dintre oamenii de bază din lotul actual.

Pe lângă absenţa lui Andrejevic, CSM Târgu Jiu ar mai putea avea o problemă de lot la acest meci dacă celălat sârb din lot, Jovan Djurasovic, nu va rezolva problema vizei.

Înaintea meciului din etapa a 12-a cu CSM Mediaş, echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu se află pe locul 6 în clasamentul Grupei Valorice B, cu 14 puncte iar adversarii din etapa viitoare sunt pe podium, ocupând locul trei, cu 19 puncte.

Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: