Plăcinte confiscate de poliţişti la Negomir

Poliţiştii gorjeni au desfăşurat o acţiune punctuală în vederea prevenirii şi combaterii transportului şi comercializării produselor de panificaţie şi patiserie, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege şi fără să deţină documente legale de provenienţă.

La data de 12 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Negomir şi Fărcăşeşti au identificat pe DJ 674 B, localitatea Fărcăşeşti, un bărbat, de 38 ani, din municipiul Târgu Jiu, angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta produse de panificaţie şi patiserie.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, pentru 74 de produse de panificaţie şi patiserie, existente în autoutilitară, nu deţine documente legale de provenienţă.

Astfel, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei conform Legii 12/1990-R, iar ca şi măsură complementară,  s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a celor 74 de produse pe panificaţie şi patiserie.

Sursa: Comunicat IPJ Gorj

Vizualizări: 1,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: