Plătești bilet la piscină, dar ai parte de un picnic

Surpriză pentru gorjenii care au vrut să-și petreacă ziua la piscina de la Sănătești, Aprilia Park.  După ce au plătit biletul de intrare au fost nevoiți să stea pe iarbă. Firma vinde bilete, deși nu mai sunt locuri.

Aglomerație în acest weekend de la piscina de la Arcani. Sunt multe motive pentru care această piscină este un loc potrivit pentru a-ți petrece o zi călduroasă, cum ar fi bazinele mari și pentru toate vârstele, dar mai ales noile tobogane puse în funcțiune. Chiar ai putea trece și peste zecile de minute petrecute la rând pentru o apă sau o gustare. Dar, lucrurile merg mai departe de atât.

Zeci de persoane au plătit 16 lei pentru biletul de intrare la piscină și au stat pe iarbă, pentru că nu mai erau locuri pe şezlong. “Am întrebat dacă măcar ne fac reducere dacă tot stăm pe iarbă, pentru că nu mai sunt locuri pe şezlong și au spus că nu. Dacă nu vrem, putem să plecăm”, a spus o târgujiancă.

O altă situație este cea în care ţi se interzice să te așezi pe unele şezlonguri pe motiv că sunt rezervate pentru niște prieteni ai patronilor. “Nu mi se pare în regulă să vin aici și să plătesc bilet și apoi să stau o jumătate de oră să-mi caut șezlong și un loc unde să-l pun. În același timp altele sunt libere, dar nu pot să stau pe ele pentru că sunt rezervate pentru prietenii patronilor. Am stat toată ziua la piscină, iar prietenii nu au mai venit în condițiile în care alții au plătit și au stat pe iarbă. Dar, așa merităm, dacă am acceptat să plătim și să stăm pe iarbă”, a spus un alt târgujian.

Vizualizări: 2,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: