Plăți decontate pentru o lucrare din Gorj

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a semnat, luni, facturile a 16 contracte de lucrări urgente, derulate de Compania Națională de Investiții, în mai multe localități din țară.

Pe listă se regăsește și orașul Târgu Cărbunești, cu proiectul „Construire pod pe DC 27 km 3+360 peste Valea Ungurelu –Ștefănești și podeț pe DC 27 km 5+600 peste Valea Frumușelu”. Ministerul a aprobat o tranșă de aproape 80 de mii de lei.

„MLPDA nu lasă fără bani UAT-urile și antreprenorii care au intervenit, în baza contractelor cu CNI, pentru reparații la drumuri, școli și spitale afectate de calamități. Astăzi, am semnat facturile unor contracte pentru o serie de lucrări urgente, derulate de Compania Națională de Investiții, prin Subprogramul Lucrări în primă urgență, în mai multe localități din țară, afectate de calamități naturale. Valoarea totală a plăților se ridică la o valoare de peste 8,7 milioane lei”, a transmis Ștefan.

Lucrările la podul de la Ștefănești au început luna trecută. Investiția se ridică la circa 4 milioane de lei. Podul are o lungime de aproape 20 de metri. El asigură accesul spre comuna Berlești.

Vizualizări: 1,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: