Plictisiţi să facă opoziţie, liberalii s-au apucat de listele pentru 2012

Liberalii gorjeni se pregătesc deja pentru alegeri. Primele funcţii vizate sunt cele de consilieri judeţeni, astfel că lista cu candidaţii este aproape definitivată. Liderii PNL susţin că până la finele săptămânii viitoare se vor şti toţi cei 12 candidaţi pentru alegerile de la Consiliul Judeţean Gorj ce vor avea loc anul viitor.

Primii şase liberali care vor posturi de consilieri la Consiliul Judeţean Gorj sunt Dorin Taşcău, Mădălina Ciolocoi, Dorin Vârjan, Iuliana Iliescu, Viorel Popescu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Radu Angheloiu. Cei şase candidaţi au început deja campania de promovare pe colegiile pe care candidează. „Am avut deja mai multe întâlniri cu primarii de pe Colegiul 2, colegiul pe care au vreau să candidez. Am vorbit cu aceştia şi au spus că mă vor susţine. Şi mâine voi avea o serie de întâlniri cu preşedinţii filialelor din Leleşti şi Runcu”, susţine Mădălina Ciolocoi, preşedina organizaţiei de femei PNL Gorj.

Pentru fiecare dintre cele 12 colegii existente la nivelul judeţului Gorj va exista un candidat. O parte dintre primarii liberali ştiu deja pe cine vor sprijini. „Eu îl voi susţine pe Viorel Popescu. Am vorbit deja cu acesta şi mi se pare cel mai potrivit pentru noi. Este un om de afaceri cunoscut în acea parte a judeţului”, afirmă primarul din Aninoasa, Ilie Petroi.

La sfârşitul săptămânii viitoare lista cu cei 12 candidaţi va fi definitivată.

„Listele nu sunt definitivate. Urmează ca în perioada următoare, o săptămână, maxim 10 zile să se stabilească cine sunt candidaţii la Consiliul Judeţean. Candidaţii sunt susţinuţi de preşedinţii filialelor locale, primari, viceprimari şi consilierii PNL din cele 12 colegii, în cât este împărţit judeţul Gorj”, a spus Dorin Vârjan, vicepreşedinte PNL Gorj.

Alegerile la Consiliul Judeţean gorj vor fi organizate în luna iunie 2012.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: