Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fost senator de Gorj, prins băut la volan

Fostul parlamentar de Gorj, Tudor Barbu, a rămas fără permis. El a fost oprit, sâmbătă seară, de poliție, pe Șoseaua București-Ploiești, pentru depășirea limitei de viteză.

Fostul senator de Gorj se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost amendat cu o mie de lei și a rămas fără permis timp de 90 de zile.

În 2012, Barbu s-a înscris în PP-DD și a fost desemnat candidat pentru un mandat de senator de Gorj, pe colegiul electoral 1. A pierdut alegerile, dar a obținut mandatul la redistribuire. În iunie 2013, Barbu a demisionat din PP-DD și a devenit membru al Partidului Conservator. Nu a stat prea mult și a trecut la PNL, ocupând pentru puțin timp și funcția de co-președinte PNL Gorj.

În 2016, Barbu s-a vrut din nou senator, dar nu a mai intrat în Parlament. S-a reîntors în presă și este moderatorul unei emisiuni la postul B1TV.

Vizualizări: 4,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: