PMP revendică postul de prefect la Gorj

Postul de prefect de Gorj nu va ajunge în mâinile liberalilor. Asigurarea vine din partea președintelui Partidului Mișcarea Populară Gorj. „Postul de prefect revine PMP. Este un lucru cert”, a confirmat Nicolae Davițoiu, liderul organizației, pentru Radio Infinit.

Cei din PNL care se încălzeau pe margine pentru acest post vor trebui acum să se orienteze spre alte funcții. În același timp, actualul prefect Cristinel Rujan invocă noul Cod Administrativ când vine vorba de schimbarea sa și spune că textul de lege îl menține în funcție până în august 2020.

Politicienii aflați la putere nu par atât de siguri, iar soluții se pot găsi întotdeauna. Davițoiu nu a dorit să arunce niciun nume în spațiul public în legătură cu persoanele care ar putea ocupa această importantă funcție: „Este prematur, deocamdată. Vedem după sărbători”.

În altă ordine de idei, președintele PMP Gorj neagă informațiile potrivit cărora partidul său va desemna un șef la Direcția Sanitar-Veterinară Gorj. Nicolae Călescu nu mai conduce instituția, după ce interimatul la șefia instituției i-a încetat înainte de Crăciun.

Vizualizări: 1,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: