Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PNL a câștigat la Târgu Jiu, dar a pierdut în Gorj

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a reușit să câștige la Târgu Jiu, a anunțat președintele organizației, Marcel Romanescu. Diferența între Iohannis și Dăncilă a fost de doar câteva procente, mult mai mică față de cea de la nivel național. Romanescu a spus însă că este pentru prima dată când PNL reușește să bată PSD în primul tur, fiind o victorie extrem de importantă.

În județ însă, pe date provenite din numărătoare paralelă făcută de partide, PSD pare să fie pe primul loc. PSD a reușit să câștige la Motru, unde este primar PNL, dar și în multe alte localități.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a afirmat, duminică seara, că în urma numărătorii paralele în 231 din cele 331 de secţii din judeţ, Viorica Dăncilă a obţinut 37%, fiind urmată de Klaus Iohannis cu 30%, Barna cu 9,7% şi Diaconu cu 9%.

Rezultatele oficiale vor fi anunțate în cursul zilei de luni.

Vizualizări: 5,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: