PNL Gorj, la judecată cu AEP. Ce spune Vîlceanu!

PNL Gorj a depus o acțiune în instanță împotriva Autorității Electorale Permanente (AEP). Liberalii gorjeni încearcă în acest fel să anuleze un act administrativ.

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, spune că, de fapt, solicită anularea unui avertisment dat de AEP. ”Am avut de plătit chestiuni către sediul central. Am pus eu banii și AEP a spus că suma respectivă trebuia să fie făcută pe un document autentificat, iar noi am avut un document cu dată certă. E o chestie tehnică. Trebuia document autentic, la notar, și eu am făcut document cu dată certă. Ne-au dat un avertisment, iar suma respectivă, dacă vor câștiga ei procesul, trebuie să o plătesc la stat. Deci, îi mai ia o dată. Încerc să anulez în instanță confiscarea, suma a fost transparent depusă”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Liderul liberalilor gorjeni nu a dorit să spună despre ce sumă este vorba și nici cu ce scop au fost dați acei bani către PNL.

PNL Gorj a depus acțiunea împotriva AEP la Curtea de Apel Craiova. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 15 februarie.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: