PNL: Nu poate fi președinte dacă nu este membru

Vasile Moșoiu susține că este președinte interimar la PNL Drăguțești, spre uimirea organizației județene, care arată într-un comunicat că acesta nu este nici măcar membru de partid. Bazându-se pe ce i-a spus un lider de zonă, Moșoiu se și apucase de reconstruit filiala.

PNL Gorj clarifică încă o dată situația lui Vasile Moșoiu, care susține că ar fi președinte al filialei din Drăguțești. „Nu s-a supus votului adeziunea sa și, în niciun caz, desemnarea sa ca președinte interimar la PNL Drăguțești. Deținerea unei funcții în cadrul partidului este condiționată de deținerea calității de membru”, arată PNL Gorj într-un comunicat.

Vasile Moșoiu a spus că din informațiile lui a fost primit în PNL Gorj, depunându-și adeziunea pe 14 octombrie la organizația Drăguțești. Mai mult, Moșoiu a spus că a fost validat președinte interimar la PNL Drăguțești și lui i s-a spus că nu s-a opus decât vicepreședintele Gheorghe Pecingină. „Eu știu ce mi-a spus reprezentantul de zonă, că am fost votat și validat să mă ocup de organizația Drăguțești. Sigur că a fost un vot, nu aș ieși așa să vorbesc în presă…”, a spus Moșoiu la Radio Infinit.

PNL susține însă că „într-o ședință de Birou Politic Județean al PNL Gorj, din luna octombrie, s-a dat un vot de principiu, pentru  a se stabili dacă poate fi demarat un dialog cu Vasile Moșoiu, în acest sens”.

Moșoiu nu este reprimit în partid din cauza unei condamnări cu suspendare pe care a primit-o pentru conflict de interese. Același Moșoiu a fost însă candidatul PNL Gorj la alegerile din 2016, deși avea condamnarea, din cauza căreia a și pierdut mandatul de primar la câteva zile după ce l-a câștigat.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: