Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Poftiți la cireșe: 50 lei kg!

Cele mai așteptate fructe ale sezonului au apărut pe piață. Cireșele românești pot fi cumparate acum de pe tarabele comercianților sau din magazinele cu fructe și legume din Târgu Jiu. Însă prețul este unul care te face să te gândești de două ori înainte de a deschide portofelul. 

Pentru doar un kilogram de cireșe se va plăti 40-50 de lei. 

"Este destul de scump, mai așteptăm." spune o targujiancă și trece mai departe pe lângă taraba cu cireșe. "Am luat pentru copil, îi plac foarte mult și nu i-am putut refuza asta. Pentru un pumn de cireșe am plătit 20 de lei. Destul de mult, zic eu.", spune o tânără mămică.

În orașele mari prețul cireșele este mult mai ridicat, acesta devenind chiar subiect de glume printre internauți.

Prețurile sunt mari și pentru că, spun pomicultorii, vremea rea din primăvară a compromis mare parte din pomii fructiferi. Din acest motiv, nici în zona Rugi, din Turcinești, recunoscută pentru livezile de cireși, localnicii nu vor mai avea o recoltă prea bogată în acest an. 

Vizualizări: 2,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: