Poliţia Gorj caută noi şefi de post

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj organizează mai multe concursuri în vederea ocupării unor posturi de conducere vacante. Primele examene vor avea loc la sfârşitul lunii septembrie, pentru şefia poliţiilor din Motru şi Ţicleni.

IPJ Gorj mai caută şefi pentru poliţiile rurale din Stoina şi Novaci. Recrutarea este din sursă internă. La concurs pot participa ofiţerii de poliţie care sunt absolvenţi de studii universitare cu diplomă de licenţă/echivalentă, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) într-unul din domeniile fundamentale de științe, într-una din ramurile: științe juridice, științe administrative, științe ale comunicării sau științe militare, informații și ordine publică sau în domeniul fundamental științe inginerești.

Concursurile vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, la data de  02.10.2019. Candidaţii vor susţine probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Înscrierile se fac până la data de  9 septembrie, ora 16.00.

În prezent, Secţia de Poliţie Rurală Novaci este condusă, prin împuternicire, de către inspectorul principal de poliţie Ionuţ Marius Dobre. Poliţia Rurală Stoina îl are împuternicit ca şef pe comisarul de poliţie Gabriel Rădăcină.

Vizualizări: 3,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: